Copiii fara etichete

marți, 7 decembrie 2010

Tigani borati

Ieri mi s-a intarit dispretul si ura fata de tigani.De ce zic asta, pentru ca acesti microbi ai societatii umane nu stiu sa faca altceva decat sa fure,sa te pandeasca,sa te loveasca ,sa injure,sa puta.Andreei i s-a furat telefonul in tren.A trecut pe langa niste ciori din astea si cand a ajuns acasa si-a dat seama ca n-are telefonul.Nu era un telefon scump sau performant (Nokia 1680),dar avea o gramada de numere pe cartela (nu avea activat SimBackup),numarul acela il avea de vreo cativa ani.Ca sa isi pastreze acelasi numar trebuia sa mearga la Orange Shop,insa daca numerele nu au putut fi salvate parca nu isi mai avea rostul.Asa ca si-a luat o cartela cu alt numar si un telefon tot slabut (in caz de furt/pierdere macar nu-i pare rau - LG GS155).Probabil flamandul care i-a furat telefonul si-a luat vreo sticla de bautura sau un pachet de Plugaru,ca de sapun,sau ceva de mancare,sau o carte nu cred ca poate fi vorba.Niciodata nu mi-au placut tiganii,insa pe zi ce trece ii urasc din ce in ce mai mult,si asta cu riscul de a fi acuzat de rasism.
Cica aveau pretentii sa li se zica "rromi" si nu "tigani", eu i-am numit si ii voi numi in continuare "TIGANI BORATI".

5 comentarii:

Unknown spunea...

Prigoana a facut un lucru bun cand a facut proiectul ala de lege pentru a reveni la cuvantul tigan. Suntem singurii fraieri din lume care avem tigani si nu-i numim si din punct de vedere legal tot asa.

Cipri.S spunea...

Si cand ii mai auzi pe straini ca suntem impotriva tiganilor si le incalcam drepturil; sa ii ia ei de tot ca noi nu avem nevoie de asemenea paraziti.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Din pacate pt noi a venit si ziua cand strainii nu i mai vor,dar sa speram ca i vor ciorile pe ei.
Pacat pt ca permitem sa ne faca de rusine si pt ca suntem din ce in ce mai putini care avem curajul sa luam atitudine.

Anonim spunea...

In curand Romania se va scrie Rromania (Dublu R). Daca esti acuzat de rasism vreau sa ma acuze si pe mn alaturi de tn. Sunt la fel de ........... fata de astfel de gunoaie.