vineri, 30 septembrie 2011

Nu mai comentati sub anonimat,please!


M-am uitat asa un pic in urma blogului,sa imi reamintesc ce mai scriam,cum scriam si cine mi-a mai comentat.M-am amuzat un pic,unele postari mi se par haioase,altele chiar prea serioase,in altele eram foarte aprins (probabil articolul era scris la nervi),insa in principiu e  bine.Doua chestii am de lamurit si anume :

1. Am vazut multe commenturi de la anonimi,ba unii ma invitau la bere,altii imi cereau diverse informatii,unu m-a injurat destul de urat si vulgar (explic acusi cauza, oricum din cauza limbajului am sters comentariul respectiv). Daca vreti sa raspund si sa socializam, comentati sub un nume care sa va pot recunoaste,sau daca nu va cunosc scrieti-va numele ca sa putem face cunostinta,ca faza cu  - Salut, eu Ciprian tu Anonim nu merge.

2.Am vazut un comentariu,sub anonimat desigur,in care erau cuvinte vulgare.Omule daca ai ceva de spus fa-o cu fruntea sus,nu te ascunde cu numele,asta una la mana, si a doua,foloseste un limbaj adecvat si cu cuvinte existente in DEX pentru ca pe aici poate mai arunca ochii si minori. Individu' asta m-a facut rasist,cum ca eu nu suport tiganii.

Un comentariu:

Mack spunea...

De chestia asta ma loveam si eu, dar mi-am instalat Disqus pentru comentarii, si acum e mult mai usor sa se logheze lumea...