Copiii fara etichete

joi, 24 noiembrie 2011

AMD Eyefinity

  
Tehnologia avanseaza foarte mult si intr-un timp scurt,apar mereu tot felul de inovatii in domeniul IT incat stai si te gandesti ce o sa mai apara in viitor,pana unde va merge tehnica informatica.De la o luna la alta,numai in Romania se lanseaza noi produse hardware si software,care foarte repede le inlocuiesc pe cele  devenite vechi deja.
   Asa se face si cu noua tehnologie AMD Eyefinity care este foarte interesanta prin faptul ca permite unui singur procesor grafic sa suporte până la 6 display-uri via output simultan. Tehnologia Eyefinity este suportată pe Windows 7, Windows Vista şi Linux.Rezolutia imaginilor  poate ajunge pana la 268 megapixeli, apropiindu-se astfel de perceptia ochiului uman. Pentru imaptimitii jocurilor PC acesta tehnologie este exact ce le trebuie in momentul de fata ca sa faca jocul mult mai palpitant,mai atractiv si aproape real.Noua tehnologie Eyefinity permite calculatoarelor  sa se conecteze cu pana la sase monitoare HD cu o singura placa video AMD Radeon™.
   Jocurile pe care le suporta aceasta placa grafica,si care sunt parca create pentru asa ceva poti fi ceva gen Dirt 3,BattleField 2.
   Cei de la AMD au prezentat si diverse scheme de cuplare a monitoarelor,reusind cu patru placi grafice sa aduca impreuna pana la 24 monitoare de 19 inch.Un monitor LCD de 19 inch are in medie o rezolutie de 1 megapixel.


Articol scris pentru Superblog 2011!

Niciun comentariu: