Copiii fara etichete

marți, 31 iulie 2012

C 5

   
 De cand am mers prima data intr-un Citroen C5 pot sa zic ca m-am indragostit de aceasta masina.M-a impresionat placut tot, de la aspectul interior si exterior la fiabilitate si dotari,iar de atunci cand vizitez site-urile de vanzari auto cel mai mult timp il aloc citroen-ului.Multi zic ca e masina frantuzeasca si se strica repede,e pretentioasa,piese scumpe etc., insa eu, din experienta si din discutiile avute cu detinatorii de diverse marci auto,am dedus ca orice masina ai daca o ingrijesti nu iti va face probleme.
    O sa fiti surprinsi sa aflati cate probleme pot avea si masinile germane,foarte populare si laudate la noi in tara,in ciuda faptului ca se zice ca sunt masini care se strica foarte rar sau niciodata.Spre exemplu am auzit multi posesori de Passat ca se plang de suspensiile proaste,sau la Opel Astra 1.7 CDTI sunt nemultumiri legate de injectoare,turbina sau chiulasa (care la unele modele e din 2 corpuri).
    Eu conduc de 4 ani un matiz,l-am cumparat de nou si in prezent am 65 000 km cu el,iar in afara de consumabile schimbate la timp, nu am avut probleme cu nici o piesa, merge impecabil;si e masina coreeana facuta in Romania.
    Revenind la Citroen C5, cu prima ocazie cand voi avea posibilitatea imi voi achizitiona unul,daca nu nou macar second-hand,si la capitolul motorizare,cum eu sunt o fire mai economa si impotriva vitezei, as alege motorizarea 1.6 HDi 110 CP.Pentru stilul meu de condus si pentru nevoile mele si ale familiei este suficient de rapida si de economa. Aceste motoare de 1.6 HDi de la citroen sunt foarte laudate (daca dati cautare pe net aflati),deci este inca un atu in plus.
     Deci, masina cea mai buna este cea care iti place indiferent de marca si de care trebuie sa ai grija,ca altfel iti face numai probleme.

Un comentariu:

Andreea Slavnicu spunea...

Si mie imi plac aceste masini,dar nu una asa de mare,aceeasi marca dar mai micutza:D!