Copiii fara etichete

vineri, 31 august 2012

Omenie...poate maine

    
Cand un om este la suferinta parca oricat de dusman i-ai fi tot nu poti sa nu-i fii alaturi in acele momente,pentru ca la toata urma suntem oameni si asta conteaza cel mai mult in viata.De fapt ar trebui sa fim oameni,asa e etic si moral,insa unii,pe buna dreptate,nu-s din pacate.
   Cunoasteti cazul Gheorghe Flutur,membru PDL,fost presedinte la CJ Suceava,fost ministru al agriculturii,care in aceste zile si-a inmormantat sotia care s-a stins la doar 53 ani.In aceste momente oribile din viata cuiva,nu mai suntem senatori,ministri,presedinti,sefi,caca-maca, suntem (sau ar trebui sa fim) oameni.Acel om care sufera are nevoie de sprijinul cat mai multor apropiati,prieteni,colegi,fosti colegi etc.,este distrus psihic si trebuie incurajat si imbarbatat,oricat rau sau bine a facut cuiva in astfel de momente nu mai conteaza.
   Am vazut membrii ai PDL ca au participat la inmormantare,intr-un fel au fost aproape de omul la necaz,poate ca sunt colegi de partid sau poate ca-s oameni,cum am spus nu mai conteaza in aceste momente,insa din partea celorlalte partide politice,din partea Senatului,a Camerei Deputatilor,din partea USL,UDMR etc., nu a participat nimeni,ca vezi Doamne este rival politic.
   Acest lucru denota lipsa de umanism,de sensibilitate,de respect,de atitudine,ceea ce la carmuitorii unei tari nu ar trebui sa intalnim. Insa,din pacate,astia sunt cei ce ne conduc si ne dicteaza vietile.
   Pacat!

Niciun comentariu: