Copiii fara etichete

marți, 25 decembrie 2012

Craciun fericit!

   
   Pentru ca am fost cuminti Mosul a venit si in familia noastra, aducand pe langa daruri si multa emotie, fericire si buna dispozitie. Cel mai incantat a fost Sebastian, care inainte sa se intalneasca cu Mos Craciun era viteaz, ca el zice poezii, cantecele..etc. Atitudinea s-a schimbat atunci cand "marea intalnire" a avut loc, nu mai vroia sa zica nici o poezie, statea numai in brate la mami, iar pe Mos nici macar cu privirea nu-l cauta. Aceasta s-a schimbat imediat, pentru ca Mosul, nu-i asa, stie el cum sa se poarte cu copiii si cum sa le castige increderea, iar dupa primul cadou scos din sac, Sebastian a prins curaj, iar la sfarsit erau chiar buni prieteni.
   A fost frumos, emotionant, nimic nu s-a comparat cu privirea celui mic cand l-a zarit in camera sa pe Mos Craciun, entuziasmul cu care a primit cadourile si incredibila fascinatie atunci cand a inceput sa se joace cu darurile, incat a facut "3.14 -3.14" pe el (asta ramane intre noi).
   Mami a fost si ea incantata de daruri, la fel si tati, pentru ca suntem o familie unita, frumoasa ce pluteste intr-un balon de dragoste si armonie.
   Craciun fericit tuturor!

Niciun comentariu: