Copiii fara etichete

sâmbătă, 1 decembrie 2012

Finish SuperBlog 2012!

  
   A trecut timpul, competitia SuperBlog s-a terminat, iar acum trebuie sa tragem concluziile, fie ele bune sau rele. Partenerii media au incercat sa ajute fiecare dupa posibilitati si au incercat sa faca acest concurs foarte interesant si palpitant. Sa vedem ce avem :
1. www.radiolynx.ro este cel mai bun post de radio online implicat in proiecte media si de blogging, care da sansa celor mai buni bloggeri sa-si expuna live ideile si realizarile. Fara el blogul romanesc ar ramane oarecum undeva in umbra.
2. www.trilulilu.ro Nu de putine ori pentru a redacta un articol pe blog, ai nevoie de inspiratie, si unde sa o cauti in alta parte decat pe trilulilu, acolo unde gasesti cele mai multe vodeoclipuri, poze si filmulte pentru toate gusturile si varstele.
3. Cand ai nevoie de informatii proaspete in domeniul telecomunicatiilor nu poti apela in alta parte decat la www.connect.ro, cea mai mare revista de telecomunicatii din Europa care ne-a ajutat sa ne redactam articolele tehnice pentru concursul SuperBlog.
4.Ca in fiecare an probele tehnice predomina la SuperBlog, asa ca www.photomagazine.ro a fost foarte util in informarea si indrumarea bloggerilor pentru acest gen de articole.
5. Un antreprenor de succes este in spatele unei afaceri de succes, insa acest lucru nu-l poti face fara www.prwave.ro.
6.  www.121.ro  ne-a invatat intotdeauna ca femeile sunt cel putin egale cu barbatii, daca nu, de cele mai multe ori mai bune. Acest lucru a fost vizibil si in cadrul SuperBlog 2012.
7. Pe Robin Molnar il cunosc toti bloggerii, a fost castigatorul editiei din 2011 ( Felicitari!), iar blogul sau este o reala si vasta sursa de informare. Nu-i ratez nici o postare, avandu-l in blogroll-ul blogului meu.
8. Manuel Cheta este un om obisnuit dar totusi atat de complex. Felicitari si lui pentru editia din 2010.
9. Cum totul in zilele noastre se bazeaza pe bani, www.moneywatch.ro  ne invata cum sa-i facem si cum sa-i utilizam eficient. Felicitari pentru SuperBlog 2009.
10. Cum SuperBlog si domeniul IT au foarte foarte multe in comun, www.arenait.net ne-a ajutat si de acesta data sa ne imbunatatim cunostintele si sa scriem articole de calitate pentru SuperBlog 2012. Felicitari pentru premiul I la SuperBlog 2008.
11. www.jurnallifestyle.ro un site despre viata si oameni fara secrete, care ne invata sa nu acceptam falsurile si sa fim intotdeauna noi insine.
   Per total ma simt onaorat ca am participat si-n acest an la SuperBlog, a fost o experienta constructiva, interesanta, provocatoare, care m-a invatat si mi-a deschis orizontul imaginatiei si creatiei.
   Daca as schimba ceva la SuperBlog, as zice nu, doar ca as completa cu mai multe probe de creatie, gen probe de cea mai buna fotografie realizata, cele mai bune versuri etc.

ARTICOL SCRIS PENTRU SUPERBLOG  2012!
 

Niciun comentariu: