marți, 9 octombrie 2012

Promisiuni respectate. Din 1999   Traim intro tara plina de pomisiuni dar cu mare deficit de realizari,aici legile sunt facute pentru a fi incalcate prima data de initiatori,o tara bogata dar totusi asa de saraca,avem oameni harnici si destepti dar totusi sunt considerati  prosti si lenesi tocmai de cei ce i-au ales,avem cele mai putine masini pe cap de locuitor din Europa si totusi locurile de parcare sunt insuficiente, cand cineva se tine de cuvant  ori nu e roman ori nu stie ce face, si lista binenteles ca poate continua la nesfarsit.
   Cand vine vorba de Oktal,un magazin online,care activeaza in online din 1999, treaba sta cu totul altfel, aici avem dovada seriozitatii depline,a numeroaselor realizari si a numarului mare de client multumiti care nu inceteaza sa creasca.
   Promisiunea este direct proportionala cu respectul de sine, a nu respecta o promisiune inseamna ca nu te respecti pe tine si pe urma pe ceilalti,pentru ca in zilele noastre este asa de bogata oferta in toate produsele si serviciile incat n-ar trebui sa-ti permiti sa nu te tii de cuvant.Oktal  isi tine promisiunile inca din 1999, cand isi mai permitea sa mai incalce cateva deoarece piata nu era asa saturate in online si produse IT, insa nu a facut-o pentru ca nu are aceasta gena in AND-ul sau,iar acest lucru se vede in succesul de astazi.Seriozitatea de care dau dovada la calitatea produselor si serviciilor, la preturile practicate, la diferitele posibilitati de plata nu le aduce decat succes in afaceri,iar  asta se vede in clientii mereu multumiti.Uitati-va de curiozitate la review –urile produselor de pe site-ul lor www.oktal.ro si o sa va dati imediat seama ca sloganul “Promisiuni respectate.Din 1999” le vine ca o manusa.
  Mie imi place ca atunci cand mi se face o promisiune , sa fie respectata,prefer promosiuni mai putine dar respectate,decat multe si incalcate, ori la magazinul online Oktal nu e cazul, au multe promisiuni facute si toate respectate. Asa DA!
ARTICOL SCRIS PENTRU SUPERBLOG 2012!

Niciun comentariu: