Copiii fara etichete

vineri, 26 octombrie 2012

Emotia Borealy



   Oferitul unui cadou,oricat de mic si de ieftin,material vorbind, trebuie facut cu mare responsabilitate,chemare sufleteasca, entuziasm si cu zambetul pe buze.Un cadou se ofera persoanei dragi (ca despre oferirea unui cadou persoanei dragi mie voi scrie in acest articol) din suflet, dupa “un plan” bine pus la punct, nu oricum si oriunde,cu scopul de a crea o stare de liniste,confort si bucurie.
   Orice cadou oferim, acesta trebuie sa simbolizeze ceva pentru persoana careia i se adreseaza, trebuie sa spuna o poveste,sa imite o stare de spirit si sa pastreze vie mult timp amintirea momentului in sine.Cadoul oferit trebuie sa prinda viata in mainile persoanei dragi, sa descrie o poveste, sa devina dintr-un lucru material pus in valoare prin bani, un lucru cu o valoare sentimentala nepretuita.Acest lucru depinde de persoana care daruieste, modul cum o face si emotia care o transmite persoanei dragi.
   Ca in fiecare an , de Sf. Andrei,de Craciun si de ziua onomastica, ofer sotiei mele cadouri de pe www.borealy.ro, pentru ca am de unde alege,gasesc cadouri personalizate,rafinate,fine, cu aceleasi calitati ca ale ei.Anul acesta, de ziua Andreei, am ales sa-i ofer un Set de birou Twisted Base,un cadou elegant si cu stil foarte potrivit pentru munca ei la birou.
   Setul este compus din trei piese asezate pe un rafinat suport de lemn care inspira rafinament,continuitate,viata si speranta.Un ceas, care simbolizeaza timpul etern in care se desfasoara relatia noastra, un glob pamantesc care sa-i aminteasca ca in orice colt al tarii sau al lumii as fi plecat, sunt mereu langa dansa si un elegant stilou office care simbolizeaza eleganta,rafinament,respect si socializare la cele mai inalte standarde.Este un cadou multisimbolistic,care are atatea de aratat si de spus, ofera liniste si entuziasm.
   Binenteles, ca un asemenea cadou nu putea fi daruit decat la o cina romantica, intr-un restaurant select,cu muzica in surdina, lumanari pe masa, si ambalat intro cutie la fel de eleganta si rafinata.Ambalarea a facut-o tot Borealy,pentru ca se pricepe cel mai bine sa imbine exteriorul cu interiorul cand vine vorba de cadouri.
   Cu o asemenea ambianta, un asemenea cadou si cu doi oameni care se iubesc, actiunea de daruire se transforma in ceva magic si emotionant.
ARTICOL SCRIS PENTRU SUPERBLOG 2012!

Niciun comentariu: