Copiii fara etichete

miercuri, 5 decembrie 2012

Tehnici de evadare de la tine din casa...la tine in casa



    
Copiii sunt atat de imprevizibili incat cateodata chiar si tu ca adult intri in panica si crezi ca nu stii cum sa iesi dintr-o situatie provocata de cel mic.
    Un caz concret de acest gen s-a petrecut azi in familia noastra, dupa cum urmeaza :
    Andreea  a ramas singura cu kinderul acasa pentru ca eu sunt la serviciu pana la orele 16:00. La noi in casa usile de la dormitoare , baie, bucatarie,balcon si sufragerie au chei, nu le-am folosit niciodata, dar azi Sebastian s-a gandit el sa o faca. Andreea a intrat in sufragerie, si  a inchis usa pentru ca acolo era geamul deschis, iar Sebi a ramas pe hol si a incuiat-o inauntru. Panica 20 minute; mama copilului intr-o parte a casei, copilul singur in cealalta, toate mijloacele de comunicare (laptop, telefon ) precum si manerele  geamurilor  erau de partea copilului, mama era in dezavantaj, neavand la dispozitie decat  starea de spirit pentru  gasirea unei solutii de a iesi din sufragerie. Sebi incepu sa se panicheze si el, plangea , dar sa invarta iar cheia in sens invers..nici vorba.Andreea trebuia sa caute solutii. Prin balcon puteai ajunge in bucatarie, pe geam, insa acesta era inchis, manerul in terenul kinderului, si nu e usor de spart fiind termopan, usa era incuiata, deci ce-i de facut. Noroc ca usa de la sufragerie (exact..cea incuitata de Sebi ) are un gemulet pe mijloc care putea fi spart si asa bagi mana si descui usa. Insa Andreea nu l-a spart, s-a chinuit vreun sfert de ora sa-l demonteze (fiind prins in niste cuisoare care erau de partea ei, altfel trebuia sa-l sparga) si asa a scapat din sechestrul micului poznas.
   Adrenalina multa de la un micut poznas!

2 comentarii:

Andreea spunea...

Da,m-am cam speriat dar bine ca s-a terminat totul cu bine!!

Andreea spunea...

Si parca nu a fost de ajuns,s-a incuiat si singur in casa si eu am ramas pe casa scarii.Nu e vina lui,bineinteles,e neatentia mea.