Copiii fara etichete

marți, 18 decembrie 2012

Din nou...

   
   Este bine sa iei lucrurile in serios, insa stim cu totii ca ce e mult dauneaza. Asa s-a intamplat si anul acesta, ca in fiecare an electoral de altfel, cei care au mers la vot si si-au exercitat datoria civica alegand aceeasi oameni care nu au fost utili cu nimic societatii, au acum de suferit. La vot au mers majoritatea oamenilor din mediul rural, care acum dupa ninsori stau in case si plang ca nu au pe unde ajunge la orase sa-si cumpere in prag de sarbatori cele necesare; ba mai grav unii mor sau nasc in propriile locuinte neavand cine sa le acorde primul ajutor pentru ca ambulantelor le este impoibil sa ajunga la ei. Pe scurt, drumurile is inzapezite, satele izolate, oamenii neputinciosi, iar alesii stau bine merci in fotolii confortabile, la caldura, cu laptopurile in fata si se bat pe ciolan. Ii doare in cur cot de soarta cetatenilor romani inca patru ani deacum incolo, pe care ii sfideaza si ignora pentru ca oricum peste inca patru ani oricum au sa-i aleaga iar.
   Se bateau toti cu pumnul in piept si sustineau sus si tare ca vor crea locuri de munca, vor scadea taxele si impozitele, insa chiar primul sinistru ministru a anuntat azi ca in continuare se vor face restructurari si asa ca cireasa de pe mort tort energia electrica va creste cu 13% de la 01.01.2013.
   Isi impart ministre, bugete si facilitati, iar tu prostule cetatene care ia-i votat iar ai luat-o in brate pierdut pentru inca patru ani.

Niciun comentariu: