Suntem prea mulţi pentru a asigura un consum de alimente fără
E-uri zi de zi, asta e realitatea trebuie să ne conformăm altfel nu avem ce
face. Populaţia Terrei a crescut de-a lungul timpului, astfel încât pentru a
putea fi hrănită, industria chimică alimentară a cunoscut o reală ascensiune şi
trebuie să recunoaştem că fără ea nu am avea ce digera. Cam asta s-a spus
zilele trecute la TV, este un adevăr pe care mulţi nu-l recunosc, dar el există
şi este parte din viaţa noastră. Toţi
vrem produse ecologice, fără conservanţi, stabilizatori sau alte chimicale, dar
din păcate acest lucru nu mai e posibil în zilele noastre. Industrializarea
alimentară este în continuu progres, iar alimentele produse cu grijă şi cu
atenţie şi cu timp şi fără conservanţi nu ajung la toţi. Mulţi au ales viaţa
urbană în schimbul celei rurale, iar producătorii autohtoni nu fac faţă cereii
de produse ecologice, scumpe pentru unii şi greu de găsit pentru alţii. Aşa că
apare selecţia naturală, aşa cum s-a precizat în media, unii fac cancere, iar
alţii opun rezistenţă ceea ce crează linii genetice rezistente la E-uri. Deci,
în final ori murim de tineri ori devenim rezistenţi la chimicale. Clar ca bună
ziua!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu