Copiii fara etichete

vineri, 9 noiembrie 2012

Toyota + energia electrica = AVANTAJE



       Una din cele mai mari inventii ale omenirii, poate chiar cea mai importanta din toate timpurile, este energia electrica.O descoperire de o insemnatate deosebita pentru omenire,care a adus si va aduce numai beneficii pentru oricine.Suntem dependenti  de energia electrica,o vedem,simtim si ne folosim de ea permanent.
   Imaginati-va ca o zi fara electricitate,ar arata cam asa : fara internet,lumina,televizor, radio,mancarea s-ar strica in frigider,centrala de apartament nu functioneaza, deci nu avem caldura si apa calda,la birou nu putem lucra pentru ca nu fucntioneaza calculatoarele, iar lista disconforului poate continua.
   Aproape totul se bazeaza pe energia electrica, de la telefonul mobil, pana la masinuta electrica a copilului, de la lampa de birou si pana la o moara care macina cerealele.
   Specialistii de la Toyota au studiat foarte bine avantajele energiei electrice si au incercat si reusit sa foloseasca acet tip de energie si in industria auto.Sunt primii din lume care au scos pe piata un  model hybrid si anume Toyota Prius,in 1997.Energia electrica nu polueaza si asa au inceput sa apara si modele precum Yaris  Hybrid sau Auris Hybrid.Masini fiabile, economice, avand consum redus, confort interior sporit si aspect exterior de invidiat,Toyota reuseste sa impresioneze placut de fiecare data, iar cu noile modele Prius, Yaris si Auris demonstreaza ca ii pasa si de mediul inconjurator.
   Toti cei care lucreaza in armonie cu natura au de castigat, impun respect si creeaza invidie.Noile modele Toyota emit foarte putine noxe, au un consum de combustibil redus chiar si la viteze mari,ating chiar performanta de 0 l/100km, sunt fiabile, atragatoare si cel mai important sunt prietenoase cu mediul inconjurator.
   Automobillele Toyota sunt inteligente, la fel ca cei ce le-au creat pentru ca au reusit sa implementeze in industria auto, cea mai mare descoperire a omenirii,energia electrica.
ARTICOL SCRIS PENTRU SUPERBLOG 2012!

Niciun comentariu: